Kom naar het mooiste vakantiehuis in Gaasterland!

Contact, routebeschrijving en FAQ

Contact

Heb je nog een vraag of wil je nog wat aanvullende informatie? Hieronder vind je alvast wat veel gestelde vragen, misschien staat jouw vraag met bijbehorend antwoord erbij. Zo niet, stuur dan een e-mail naar villascorpiorijs@gmail.com. Wij sturen je snel antwoord.

 

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Villa Scorpio ligt op Villapark Mooi Gaasterland in Rijs in de provincie Friesland.
 • Villa Scorpio is het best met de auto te bereiken: Wanneer je Friesland binnenrijdt vanuit Flevoland, dan houd je bij Lemmer richting Balk aan (N359), na Balk, ga je richting Koudum, nog steeds op de N359, totdat je onderweg de afslag Rijs ziet. Deze neem je en na zo'n anderhalve kilometer ligt Villapark Mooi Gaasterland aan de linkerkant, de ingang is tegenover de snackbar.
  Kom je over de Afsluitdijk Friesland binnen, houd dan bij Bolsward de richting Koudum aan (N359), na Koudum houd je richting Balk aan, totdat je onderweg de afslag Rijs ziet. Deze neem je en na zo'n anderhalve kilometer ligt Villapark Mooi Gaasterland aan de linkerkant, de ingang is recht tegenover de snackbar. Direct aan de rechterhand is gelegenheid om te parkeren, wanneer je verder het park oploopt, dan is het eerste huis aan de linkerkant Villa Scorpio.

Frequently Asked Questions

Hieronder vind je veel informatie en wellicht al antwoord op een vraag die je misschien hebt.


 • Mogen er huisdieren mee naar Villa Scorpio?
  Huisdieren zijn niet toegestaan in Villa Scorpio. Dat is niet omdat wij niet van huisdieren houden, maar omdat we rekening willen houden met eventuele allergieën van de gasten die na je komen.

 • Is Villa Scorpio rolstoelvriendelijk?
  Villa Scorpio is een split-level villa met veel kleine hoogteverschillen en trappetjes. Ook het terrein kent hoogteverschillen. Villa Scorpio is daarom niet erg geschikt voor rolstoelers.

 • Hoe snel moet ik boeken?
  Gaasterland in Friesland is een geliefd gebied in alle seizoenen, herfst, winter, voorjaar en zomer, er is altijd belangstelling. We raden je aan niet al te lang te wachten met boeken.

 • Mag ik voor langere tijd verblijven in Villa Scorpio?
  Villa Scorpio is een vakantiehuis, vanzelfsprekend kun je het huis voor meerdere weken huren, maar altijd bestemd voor recreatie.